moso

moso

Ny generation hållbart golv

MOSO® erbjuder dussintals olika alternativ för beläggning av bambugolv som är indelade i kollektioner, vilket gör det möjligt för alla att ta del av vårt fantastiska bambugolv.

Grand Collection erbjuder breda och långa golvskivor med en rymlig och lyxig look.

Eternal Collection står för det starkaste och mest robusta golvet.

Dynamic Collection erbjuder ett ekonomiskt utbud av golv som är enkla att installera.

Outdoor Collection representerar ekologiska, stabila och hållbara golv för exteriörstillämpningar.

1

MOSO Bamboo Products

Uppkallad efter de snabbt växande bambuarterna som produkterna är gjorda av är MOSO® den europeiska marknadsledaren inom bambuprodukter för både invändigt och utvändigt bruk. Bambu växer upp till en meter per dag och är en snabb förnybar resurs för byggnadsmaterial. MOSO® tror på bambu som lösningen på avskogning av tropiska regnskogar. Med beprövade och hållbara bambuprodukter erbjuder MOSO® ett naturligt och snabbväxande alternativ för golv, terrass, väggbeläggning, balkar, skivor och bänkskivor som uppfyller de högsta kraven vad gäller användning, säkerhet och hårdhet. Fokus på kvalitet, innovation och hållbarhet.

2

20 Years Of Experience

Med mer än 20 års erfarenhet, innovativ attityd och världsomspännande nätverk är MOSO® erkänt som det främsta globala varumärket inom bambuprodukter.
Det finns inget annat företag världen över med ett lika brett och aktivt expanderande sortiment av högkvalitativa bambuprodukter för både inomhus- och utomhusbruk. Produkter från MOSO® är permanent tillgängliga från lager i olika regioner över hela världen.

The Power of Innovation

MOSO® har alltid fokuserat på innovation.
Ett känt exempel är den 200 000 m2 böjda takpanelen för Madrid flygplats, som idag är världens största bambuprojekt.
Här var MOSO® först med en flexibel och brandbeständig bambubräda.

Product Excellence

En viktig förutsättning för MOSO:s framgång har alltid varit dess kontroll över produktionsprocessen. I och med att produktionen sker i en ny industri i fjärran Kina har processen aldrig varit enkel, men genom etablering av en professionell organisation kan produkternas kvalitet och tillgänglighet alltid säkerställas.

World’s Leading Company

Alla MOSO® testrapporter och certzfieringar gäller endast för MOSO®-produkter och ägs av MOSO International BV, inte av partnertillverkarna.

Welcome to Our Website

KbxBotIcon