Eco floors

Eco floors

ECO FLOORS

Fokusera på gröna byggnadsmaterial med avancerad teknik och funktion. Ett brett sortiment av vackra, miljövänliga och funktionella golv för olika ändamål interiört och exteriört av högsta kvalitet. 

Hållbart
Miljövänligt
Exklusivt
Enkel installation

MOSO

BAMBU -Den snabbast växande växten i världen.

Bambu växer upp till en meter per dag och är en snabb förnybar resurs för byggnadsmaterial. MOSO® tror på bambu som lösningen på avskogning av tropiska regnskogar. Med beprövade och hållbara bambuprodukter erbjuder MOSO® ett naturligt och snabbväxande alternativ för golv, terrass, väggbeklädnad, balkar och skivor som uppfyller de högsta kraven vad gäller användning, säkerhet och hårdhet.

MOSO BAMBOO PRODUCTS

Bambugolv, terass, väggbeklädnader och mycket mer

Uppkallad efter de snabbt växande bambuarterna som produkterna är gjorda av är MOSO® den europeiska marknadsledaren inom bambuprodukter för både invändigt och utvändigt bruk. Fokus på kvalitet, innovation och hållbarhet och anpassning för de nordiska kraven.

Bamboo solida

Hard as stone | Beautiful as wood
Breda och långa plankor med klickfog. Tillverkat i ett lager av extra hårt high density-bambu. Levereras med olika ytbehandlingar för att skapa den ultimata träkänslan. 

Visa detalj

Bamboo Elite

MOSO® bambufanér är en fanér av hög kvalitet, utvecklad och patenterad uteslutande av MOSO®, som skapas av skivor av laminerade block som är tillverkade av bamburemsor i bästa klass.

Visa detalj

Bamboo UltraDensity

En massiv och högkvalitativ golvbräda, tillverkad av komprimerade bamburemsor med Ultra-High Density®.

View Detail

QUALITY
AND INNOVATION

CERTIFIED
SUSTAINABILITY

Referenser och prospect

Urban Cribs

UTVALDA PRODUKTER

ÖSTERLENHUS Shopping

Welcome to Our Website

KbxBotIcon