Om oss

Om oss

About Us

STAWED Group

En innovativ och trygg marknadsplats utvecklad för dig som har en vilja att expandera din boendesituation och förgylla tillvaron.
Vi erbjuder exklusiva byggkomponenter inom Ecoboards och Decoration med grönare byggmaterial samt avancerad teknologi och funktion.

STAWÉD Group arbetar också med moderna och smarta concept-living möjligheter inom Bygg & Bo bestående av Boxliving och Holidayhouse.

THIS IS

STAWÉD

“Expand your living – Enjoy life!”
Staffan Wedekull vågar göra lite annorlunda för att fullt ut kunna njuta av livet, och det vill han dela med sig av.

Staffan Wedekull är en nyfiken och utmanande entreprenör som är affärsutvecklare på STAWÉD Group. Det går inte att sticka under stol med att han har en minst sagt intressant och mångfacetterad bakgrund.

Staffan är född och uppvuxen på österlens landsbygd i Skåne.
Han har en byggteknisk utbildning i botten och har även studerat marknadsföring och affärsutveckling. Staffan är kapten och reservofficer på arméns fallskärmsjägarskola, där mottot är vilja, mod och uthållighet. Han har även tjänstgjort på Lapplandsjägarna i Kiruna och var så sent som i somras med och hoppade fallskärm i luftlandsättningen under 75-årsjubileumet i Normandie.

Staffan in Chinafactory

Staffan har spenderat många år i byggbranschen och har därav fått med sig erfarenheter och kunskaper av stort vikt. Han har bland annat arbetat som arbetsledare med flerbostadshus i Malmö samt som platschef när Canonhuset byggdes i Göteborg. Han har också arbetat som exportchef på exportrådet och hjälpt företag att etablera sig i utlandet, som försäljningschef på ett tyskt företag för småhustillverkning, som marknadschef på ett stort svenskt cellplastbolag där man exempelvis skapade framtidens isolering. Han har också arbetat som VD och projektledare på bland annat Volvo Ocean Race med varumärkesprodukter för Volvo och andra stora företag.

Staffan brinner för att arbeta med och utveckla småföretag. Under de senaste 15 åren har han arbetat mycket med produktion av byggkomponenter som byggskivor, golv och bostadsutveckling från fjärran östern och anpassat dom för den skandinaviska marknaden.
Han drivs av att hitta potential i boende- och byggfrågor och utveckla det på bästa sätt, till exempel Boxliving som är ett resultat av det internationella nytänket som han strävar efter att etablera på den mer konservativa marknaden i skandinavien.

Staffan outdoor activity

Staffan testar gärna nya infallsvinklar och metoder. Han betonar vikten av att våga göra lite annorlunda för att fullt ut kunna njuta av livet.
Med målsättning att kunna kombinera sina privata intressen som resande, skidåkning, familj, fastigheter och friluftsliv, med sitt yrkesmässiga intresse inom design och bygg, vill han nu dela med sig i sitt nätverk och arbeta tillsammans med er som delar liknande visioner. Han vill finnas där som en trygghet, men ingen är oumbärlig. I STAWÉD Group byggs ett system där Staffan är grunden, men där systemet är det viktigaste. Staffan är soloföretagare, men en sådan i ett stort nätverk. Det gör att man kan dra ner kostnader och effektivisera saker och ting. Med hjälp av STAWÉD Group vill han skapa en rolig, utvecklande och stimulerande samlingspunkt i form av en marknadsplats och bryta sig loss från den traditionella industrin för att istället vara en kugge i ett modernt system.

Vem vill dö nyfiken?

“Expand your living – Enjoy life!”

What we do?

Expand your Living

Market EX Partners

Engagerade kunder

Inspirerande leverantörer

  • co
  • nviromental
  • fficient
  • rgonomic
  • ffective
  • verywhere
  • conomical

Stawed

Talk To us

[weforms id="626"]

We ready to lead you into a future to Expand & Enjoy your Living! Get in touch with us!

Welcome to Our Website

KbxBotIcon